Het is mij opgevallen dat veel mensen denken dat een ontwerp van bijvoorbeeld een logo of een concept erg prijzig is. Het schrikt inderdaad af dat sommige buro’s veel geld vragen. Vaak duurt het best lang voordat je jouw ontwerp binnen hebt en soms moet er dan nog van alles aan verandert worden omdat de keuze beperkt gepresenteerd wordt. De vorm, de kleur en het karakter is bepalend voor jouw bedrijfsidentiteit. Ik vind het fijn om met mijn klant een klik te hebben zodat we samen een topproduct kunnen neerzetten. Persoonlijke aandacht staat boven aan het lijstje, het gevoel hebben dat je begrepen wordt. Daarom heb ik mijn (basis) prijzen bewust overwogen en overzichtelijk neergezet, we zijn allemaal unieke mensen met verschillende wensen en aan de hand van jouw wensen en jouw budget, maak ik een stappenplan en bereken ik een passende prijs per onderdeel. Als je een website besteld kun je deze in termijnen betalen, vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Bij het plaatsen van meerdere grafische opdrachten zoals bijvoorbeeld het ontwerpen van een logo in combinatie met een visitekaartje, een ontwerp voor een auto belettering gecombineerd met plakken, ontvang je een meerprijs korting van 10%! Bij het plaatsen van website kan de meerprijs oplopen tot 20% korting. Ook voor het plaatsen van drukwerk met een hoge oplage ontvang je een meerprijs korting. Vraag voor meerprijs kortingen naar de voorwaarden, levertijden, aantallen en het aan te leveren materiaal.

Ben je een (startend) ondernemer en heb je geen ‘know how’ van wat je precies wilt of hoe je moet starten met je bedrijfspromotie, -logo en -huisstijl? Stuur mij een mail of bel mij even op, vragen kost niets en je krijgt meteen antwoord. Ook kun je voor weinig een afspraak maken voor een (intake) gesprek om je wensen overzichtelijk te krijgen en als je na ons gesprek een opdracht plaatst dan vervallen deze kosten.

 


  Bewaren Bewaren Bewaren