Het is voor mij belangrijk dat het logo wat ik ontwerp geheel aansluit en zowel kracht als verfijning uitstraalt. Daarom verdiep ik mij graag in jou als persoon en je bedrijf. Mijn ontwerp moet perfect passen bij de opdrachtgever. Hieronder staat stap voor stap beschreven hoe ik te werk ga bij het ontwerpen van je logo, huisstijl of ander ontwerp.

STAPPEN

| Er zijn verschillende manieren om een logo of een ander ontwerp aan te vragen; je kunt het formulier invullen of telefonisch contact opnemen maar je kunt ook een afspraak maken om alles persoonlijk te overleggen.

| Als ik alle info en gegevens heb ga ik aan de slag, binnen 3 tot 5 werkdagen stuur ik 3 voorstellen door per mail.

| Daarna kun je rustig overwegen welk voorstel het beste past of je bespreekt het met andere mensen. Nadat ik feedback heb gekregen welk voorstel het wordt ga ik weer aan de slag. Dit kunnen we herhalen totdat alles naar wens is.

| De factuur stuur ik op via de mail, als de factuur is voldaan geef ik alle bestanden vrij en kun je het in gebruik nemen. De bestanden die ik opstuur zijn o.a. PDF, EPS of AI (cmyk) voor drukwerk en een JPEG, PNG (RGB) voor op internet.

Indien je vragen of speciale wensen hebt neem dan contact op, ik ben ook bereikbaar via de whatsapp net zo makkelijk.